God Jul och Gott Nytt År!

Ett händelserikt 2015 går mot sitt slut!

I början av året kunde vi presentera nyheten att Mec-Con AB övergått till att bli ett helägt dotterbolag till Armatec AB. I och med det breddades verksamheten med såväl kompetens inom fastighets-, VVS-, och pumpservice, som tillgång till Armatecs breda kunskap om flödesteknik och produktsortiment. Förändringen innebär alltså att Mec-Con AB och Armatec AB tillsammans kan erbjuda sina kunder uppbackning genom produkternas hela livscykel; från problemlösning och koncept till service och underhåll av komponenterna. Vi hälsar våra nya kollegor hjärtligt välkomna till Mec-Con och sänder även en extra hälsning till våra nya ägare.

Under våren drog de större projekten igång för att sedan avlösa varandra. Hela säsongen utmärkte sig av mycket arbete med stora arbetstoppar och hög beläggning. Vi tackar all personal på Mec-Con för väl utfört arbete.

Vi vill slutligen önska alla våra kunder och kontakter en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Vi hoppas att ni tycker att vi uppfyllt era krav och önskemål under det gångna året och ser med stor tillförsikt på det nya året och vad det har att erbjuda! Vi ses 2016! 

Julkort