Ventiler

Ventiler finns i många storlekar och i många olika fabrikat. Vi tar emot ventiler som är i behov av service, oavsett fabrikat och storlek.

De kan antingen skickas till vår ventilverkstad i Osby, alternativt kommer vi ut till er med någon av våra mobila serviceverkstäder. Dessa är försedda med komplett utrustning för ventilservice och provtryckning.

Ventiler som vi gör service på kontrolleras både mekaniskt och reglertekniskt. Vi har utrustning för bearbetning av tätyor, både på kägla och på säte. Efter service kontrollerar vi så att ventilerna håller rätt täthet.
Packningar som vi använder kommer från packningsleverantören Densiq, detta borgar för hög kvalité och god leveransförmåga.
När det gäller reglerventiler har vi utrustning för att kalibrera lägesställare, både traditionella och intelligenta mm. Flera av våra ventiltekniker är certifierade för reglerventilservice, dvs har dokumenterade kunskaper  om dessa aplikationer.

Vi lämnar alltid en åtgärdsrapport på samtliga utförda åtgärder, inklusive förslag på framtida åtgärder och observationer.

Vi kan nu erbjuda fett till smorda kikventiler. Vi lagerför och säljer fett och smörjutrustning till PR-kikventiler. För mer info kontakta Magnus Sjöberg, 070-666 46 30 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Collage ventiler