Vi förstärks i Göteborg

Vi börjar det nya året med att välkomna Hampus Helgegren till Mec-Con! Hampus är genom sin tid i Armatec Service ett välbekant ansikte för många. Efter teknisk utbildning på Chalmers är han nu tillbaka hos oss och kompletterar personalstyrkan ytterligare, inte minst genom sin mångsidighet som spänner över både teoretisk och praktisk färdighet.

Genom bakgrunden i Armatec Service har Hampus grundlagt en bred produktkunskap vilket är väl till gagn i ventilverkstaden där alla typer av ventiler servas och repareras. Utöver ventilservice kommer Hampus även att tillsammans med Martin Bandgren och Håkan Lindelöw arbeta med pannservice. Här omfattar arbetet förebyggande underhåll, driftsättning, trimning och reparationer av pannor. Kunderna för ventil- och pannservice finns över hela södra Sverige vilket innebär att våra servicebilar också gör det (alternativt på väg dit).

Det känns tryggt att säga att vi tillsammans täcker upp samtliga av Armatecs produktområden när det kommer till montage och service. Nu som förr! Välkommen till oss Hampus!

DSC 0476l

Hampus Helgegren täthetskontrollerar en reglerventil innan leverans.