Mec-Con AB söker Planeringsledare

Tjänsten är tillsatt.

 

Mec-Con AB är en del av Armatec Group och utför service inom processindustri, värmekraftverk, energiverk, pappersbruk och kemisk industri. Arbetet är uppdelat i två kategorier; större stoppjobb och mindre arbeten som utförs på plats hos kund, samt arbete i vår verkstad.
Våra arbeten kräver noggrann planering så att jobben flyter på enligt plan.
Till vårt härliga gäng söker vi nu en planeringsledare.

Ansvar

Arbetet innebär att du har kontakt med kund för att säkerställa vilket arbete som skall utföras. I samråd med kunden planerar du när i tiden detta skall ske, samt att arbetet har förutsättningar att utföras på säkert sätt med rätt kompetens och utrustning.

Detta ingår i dina arbetsuppgifter:

  • Du har kontakt med våra arbetsledare för att gå igenom vad som skall utföras och planera in bemanning med rätt kompetens för att utföra arbetet.
  • Många av stoppjobben utförs under en begränsad tid på året (under sommarhalvåret). För att hantera dessa jobb arbetar vi med säsongspersonal. Du håller en löpande ha dialog med dessa medarbetare för att säkerställa vilka som är tillgängliga för de olika uppdragen.
  • Du för dialog med verkstadsansvarig för att säkerställa att denne har rätt bemanning för att utföra arbetet i verkstaden.
  • Du utvecklar och ansvarar för vårt system för arbetsplanering.

Tidigare medarbetare finns kvar i verksamheten och kommer att arbeta parallellt med dig under introduktionen.

Kvalifikationer

 Du har gymnasieutbildning inom relevant område. Mycket god datorvana är ett krav, liksom B-körkort. Vi vill också att du talar och skriver svenska obehindrat.

Att ha erfarenhet av planering är inte ett krav, däremot är det en fördel om du har erfarenhet inom området. Att hålla en hög servicenivå gentemot våra kunder är en självklarhet för dig och du lägger stort fokus på att tillgodose kundernas behov.

Vi värderar de personliga egenskaperna mycket högt i denna rekrytering. Vi vill att du är noggrann, flexibel, initiativtagande och tycker om att arbeta med människor - både kunder och kollegor. Du är prestigelös och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och avlasta där det behövs.

Vi erbjuder

Mec-Con AB erbjuder en intressant arbetsmiljö där våra ledord är affärsmässighet, pålitlighet, utvecklande och enkla att arbeta med, både för kunder- och medarbetare.

Lockas du av detta kan du se fram mot många stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter.

Observera att placering är i Osby.

ANSÖKAN

Välkommen med din ansökan redan idag då vi arbetar löpande med urval och intervjuer.
Frågor gällande rekryteringen besvaras av Jonas Wictorsson (VD) tel: 031-89 01 39

Mec-Con AB startade 1980, verkstaden och huvudkontoret ligger i Osby.
Som servicebolag utför vi service på olika typer av ventiler, pumpar, tryckhållningssystem återströmningsskydd och biobränslepannor.
Till vår hjälp har vi tillgång till servicelastbilar, servicebilar och en stor verkstad.
Personalen är vår viktigaste resurs och vi genomgår kontinuerligt utbildningar för att kunna kunderna rätt kompetens.
Armatec Group är en nordisk koncern med verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland.